Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncertování s kapelou a péče o rodinu jí bylo málo. Energická Marta Jandová (50) se rozhodla pustit do další práce. Po několika letech se tak objeví na televizních obrazovkách jako moderátorka, a to ve svém zbrusu novém pořadu.

„Už jsem to jednou zkoušela, rok a půl jsem měla vlastní pořad v Německu na televizi ZDF. Bylo to hodně spjaté s hudbou a s hosty, ale je to 9 let zpátky a nikdy mě to úplně extra nelákalo. Je to strašně těžká disciplína a já se cítím hlavně jako zpěvačka,“ prozradila Jandová, která bude mít na televizi Prima svou talkshow s názvem Marta.

„Když mi zavolala Lenka Hornová z Primy s tím, že by mi to hrozně slušelo, tak jsem se nechala chvíli přemlouvat, ale s výsledkem jsem hrozně spokojená,“ prozradila zpěvačka, která na tvorbě celého pořadu z velké části spolupracuje. „Jsem spoluautorem scénářů, vybírám si hosty, mám tam kapelu, která s hosty hraje i jejich písničky a je to na každého hosta extra připravené. Je to hodně komplikované,“ řekla Jandová, která má s přípravou talkshow hodně práce. I přes plný diář, ale svou dcerku Marušku na plac nebere. „Dítě má být hlavně na hřišti nebo venku,“ svěřila Marta s tím, že vždy když natáčí, tak je dcera Maruška se svým tatínkem.

Reklama

Další články

Načítám