Hlavní obsah
Článek

Kdekdo má tuhle českou rockerku nejen za výbornou zpěvačku, ale i za sexsymbol své generace. A není divu. Vždyť Marta Jandová (50)přednosti, které jen tak neschová. Naopak. Při jednom televizním vystoupení jí dokonce vypadly. Podívejte se, jak s ní šel čas a jak se z půvabného kačátka během patnácti let změnila v opravdovou krasavici.

Marta se spolu s otcem Petrem Jandou, Petrem Novákem a dalšími muzikanty v roce 1996 zúčastnila natáčení cédéčka Petra Přibyla Kulhaví poutníci. Tehdy už budovala svou kariéru v Německu se skupinou Die Happy, ale přesto neodmítla žádost otce a na desce zazpívala.

"To už je tak strašně dávno! Vím ale doteď, co jsem zpívala, a jak vypadala ta deska. Táta nikdy nečekal, že ze mě bude zpěvačka, a když jsem mu pak řekla, že mám v Německu kapelu, nestačil se divit. Myslel si, že zpívat bude spíš brácha. Už si to přesně nepamatuju, ale asi to bylo jeho přání si se mnou tehdy zazpívat," řekla Super.cz Marta.

Tehdy si její kapela teprve budovala pověst. "Hrávali jsme za pizzu a benzín. Do Prahy jsem měla cestu jen občas. Ta nahrávka vznikla při jedné z nich," dodala Jandová, která ani po patnácti letech neztratila nic ze svého půvabu. Právě naopak. O tom se mohou přesvědčit všichni v brzy vycházející knize Petr Novák - Klaunova zpověď.

Reklama

Další články

Načítám