Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) si sobotní den užívá narozeniny, které jí zase o něco přiblížily na cestě do klubu padesátnic. To ale ještě o pět let předbíháme.

Vitální rockerka rozhodně na svůj věk nevypadá a hádali byste jí mnohem méně. Maminka dcery Marušky (5), kterou má s gynekologem Miroslavem Vernerem, žila 16 let v Německu, kde vystřídala několik povolání, ale nejvíc se proslavila jako zpěvačka v rockové kapele Die Happy.

Roku 2009 se dcera muzikanta Petra Jandy (81) vrátila do Česka, kde vedle hraní s kapelou začala vystupovat v muzikálech a zahrála si v několika seriálech. Kromě toho přijala nabídku do poroty Česko Slovenské SuperStar, kde ji diváci zvolili nejsympatičtějším porotcem ročníku.

Zasedla také v porotě Hlasu Československa. Před třemi lety zazářila v oblíbeném pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde diváky bavila v nejrůznějších proměnách. Zkusila si proměnu ve svého otce Petra Jandu či v sexy zpěvačku Beyoncé. Nejvíc to ale umí roztočit na koncertním pódiu. Tam jí to pořád jde stejně divoce jako zamlada.

Jak šel s Martou Jandovou čas, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám