Hlavní obsah
Článek

Sedmá řada show Česko Slovensko má talent dnes večer na Primě vyvrcholí finálovým večerem, kde se předvedou ti nejnadanější soutěžící. Vítěz si odnese výhru ve výši 50 tisíc eur (1,3 miliónu českých korun).

Porota, v níž zasedli Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Marta Jandová (50) a Jaro Slávik (49), vybrala ta nejlepší čísla, ale o vítězi Talentu už rozhodnou diváci. Letošní sestava je opravdu pestrá. Zahrnuje zpěváky, tanečníky, kouzelnici i akrobaty. Kdo z nich se stane sedmým vítězem česko-slovenského Talentu? Podívejte se na finalisty na videu a hlasujte v anketě!

Tron Girls

Holky z Bratislavy doplnily tanec světelnými efekty. I ony mají šanci získat pohádkovou výhru.

Christiyan Mitkov

Dvanáctiletý zpěvák přišel do Prahy hledat štěstí z Bulharska. Svým talentem nejvíce zaujal Jakuba Prachaře, který mu dal zlatý bzučák a nominoval ho rovnou do finále.

Kelly

Na magii se bude muset spolehnout kouzelnice Kelly. Podmaní si diváky stejně jako porotu?

Zdeněk Polach

Za břichomluvce a komika loboval Jaro Slávik. Jeho loutka totiž vypadá jako porotcův syn. Byl z toho další zlatý bzučák.

Nikoleta Šurinová

Dalším dětským talentem je jedenáctiletá bubenice, která to umí pořádně rozjet. Nikoleta by za bicími mohla doprovázet ty nejslavnější rockové kapely.

Rita Ílešová + Universal Dance Group

Porotu napadlo spojit oplácanou twerkující dělnici s pestrou taneční partičkou. Kromě vášně pro tanec je spojuje i bydliště ve slovenském městě Fiľakovo.

Boki

Stane se novým Rytmusem? Boki to s rapováním dotáhl až do finále.

Růžena Kováčová

Osud se s ní nemazlil. Růžena přišla do Talentu se zrakovým hendikepem. Když zazpívala operní árii, po zlatém bzučáku sáhla Diana Mórová.

Kiriku Brothers

Vítěz česko-slovenského Talentu může být z Etiopie. Bratranci, kteří předvedli dechberoucí akrobatickou show, okouzlili Martu Jandovou.

Kdo by měl vyhrát sedmou řadu Talentu?
Tron Girls
2,5 %
Christiyan Mitkov
2,9 %
Kelly
5,7 %
Zdeněk Polach
7,1 %
Nikoleta Šurinová
40,4 %
Rita Ílešová + Universal Dance Group
4,3 %
Boki
3 %
Růžena Kováčová
8,9 %
Kiriku Brothers
25,2 %
Celkem hlasovalo 560 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám