Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo odpočinku a dovolené hodlá Marta Jandová (50) věnovat letošní prázdniny hlavně práci. „Nazpívala jsem duet s jednou německou kapelou a natáčeli jsme teď videoklip. A teď natáčím svou první sólovou desku a musím přiznat, že jsem z toho opravdu nervózní,“ prozradila Super.cz zpěvačka, která dlouhé roky pracuje v zahraničí a zpívá zejména v cizím jazyce.

„Jsem nervózní, protože to bude v češtině a nevím, jak to lidi přijmou. Mělo by to vyjít v říjnu a čím víc se blíží datum odevzdání desky, tím jsem nervóznější, ještě jsme pomalu ve studiu ani nezačali. Do toho mě čeká turné s mojí kapelou v Německu, takže práce mám požehnaně,“ prozradila zpěvačka, která se i tak snaží každou volnou chvíli věnovat svojí dceři Marušce a manželovi, se kterými jí je nejlíp.

Protože půjde o její první české album, rozhodl se s ní jednu z písní nazpívat i její táta, frontman skupiny Olympic Petr Janda (81). „Táta řekl, že jednu napsal, uvidíme, jak se mi to bude žánrově hodit a jak to dopadne, možná spolu tu píseň nazpíváme, to bude překvapení,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám