Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) se letos probojovala mezi šestici nejoblíbenějších zpěvaček na Českém slavíkovi a na večer se náležitě připravila. Nechala si ušít overal od Taťány Kovaříkové, o vlasy se jí postarala kamarádka.

A rázem se ze zpěvačky stal sexy pudlík! "Psi jsou mi hodně blízcí. Chtěla jsem změnu, kamarádka přišla s tenkou kulmou a udělala pudlíka," řekla Super.cz Marta.

Z nominace byla nadšená. "Je to moc hezký pocit, že na mě lidi mysleli. Pro spoustu lidí jsem byla dlouho jen porotkyně, nebo dcera Petra Jandy, a teď konečně měli šanci si mě v Tváři poslechnout a uznat, zda zpívat umím, či neumím. Asi uznali, že jo, když mě poslali tolik hlasů," říká.

Marta oblékla overal od návrhářky Taťány Kovaříkové, který jí ušila na míru. Zvýrazňoval její přednosti. "Cítím se v tom hrozně dobře. Já už si na svoje prsa zvykla, jsme spolu od mých skoro dvanácti let, mám je ráda. Ve dvanácti to začalo, v patnácti to bylo už v plné podobě," uzavřela se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám