Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fandové Tváře se v neděli dozví, který ze čtyř finalistů druhou řadu pořadu vyhraje. Šanci mají Anna Slováčková, David Gránský, Honza Cina a Marta Jandová (50). Vedle titulu vítězi náleží také šek na 150 tisíc korun, které Nadace Nova věnuje jím vybrané charitativní organizaci. Finále se ale neobešlo bez zdravotních komplikací jedné z finalistek – smůla sedla na Martu Jandovou.

„Mám ucpané všechny kanály v hlavě. Malá přišla ze školky s nějakým bacilem, který skočil i na mě. Měl takovou velkou baseballovou pálku a přetáhl mě,“ postěžovala si Marta a situaci se snažila zlehčit. „Dobré je, že mám písničku, která se hodí k mému stavu. Je pomalá, ucouraná, ale závěrečně velkolepá. Třeba si ještě na konci ‚hepčíknu‘,” usmívala se Marta, která se ve finále promění v malovanou postavičku Jessicu Rabbit z filmu Falešná hra s králíkem Rogerem. „Budou mě hodně utahovat v pase, tak jsem zvědavá, jestli si vůbec sednu,” dodala.

Kromě soutěžních proměn diváci uvidí také tři speciální čísla. Roman Vojtek a Miroslav Etzler si dají milostný duet z Fantoma opery, Ivana Jirešová a Markéta Procházková se promění v Renee Zellweger a Catherine Zetu-Jones a zazpívají píseň z muzikálu Chicago a své síly spojí i porota s moderátorem Ondřejem Sokolem - představí se jako švédská kapela ABBA.

Zbývající tři finálové proměny jsou následující: Jan Cina se předvede jako Scatman John, Anna Slováčková zazpívá jako Katarína Knechtová a z Davida Gránského se stane Marilyn Manson.

Reklama

Další články

Načítám