Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Martou Jandovou (50) se v poslední době moc nepotkáváme na hudebních akcích, musí nám stačit, že ji pravidelně vídáme v show Tvoje tvář má známý hlas. Tentokrát jsme si povídali na pražském Designbloku, kam si Marta přišla prohlédnout zajímavé designérské kousky.

"Musím říct, že čím jsem starší, tím víc mě to zajímá. Ale přiznám, že času na to chodit po výstavách moc není. Ale s manželem jsme si říkali, že chceme chodit i s Maruškou, i když je ještě malá. Přejeme si ale, aby to pro ni bylo naprosto přirozené. Nenásilným způsobem jí začínáme vysvětlovat svět a vlastně i to umění, kulturu a dějiny," řekla nám zpěvačka.

"Umění se mi líbí, ale většinou je to hrozně drahé a pak si třeba řeknu, že se mi například pokazilo auto, a radši investuju do opravy, anebo do složenek," krčila rameny.

Se sbírkou umění už ale začala. "Nedávno jsem koupila sochu dvou milujících se lidí, protože se mi líbila a už jsme doma jednu měli. Kamarádka mi řekla, že je dobré mít doma v ložnici, když má člověk partnery, věci dvakrát, aby to bylo dvojmo umocněné," svěřila nám.

"Tak jsem se jednoho sychravého večera rozhodla a došla si pro ni, a pak těch sedm kilo táhla domů," dodala s tím, že jí dvě sošky ve vztahu dobře fungují. "Máme se pořád rádi a milujeme se," doporučuje podobnou investici i ostatním.

Reklama

Další články

Načítám