Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) předvedla v leginách a upnutém tílku skvělou figuru. Pravidelně dře v posilovně. Plavková sezóna se blíží a sexy zpěvačka už teď může naprosto v pohodě odhodit svršky. Žádné tuky, samý sval a trojky prsa. To je ukázkové tělo Marty Jandové.

"Chodím cvičit pravidelně. Třikrát týdně se snažím makat ve fitku. Minimálně dvakrát týdně chodím s trenérem a jednou si jdu zaběhat a zaplavat," řekla Super.cz Jandová, která představila ve středu společně s Renatou Langmannovou nebo Lucií Váchovou nový styl cvičení Les Mills.

Sama se zaměřuje při cvičení nejvíce na záda. "Mám s nimi  problémy, tak je to nutné," vysvětluje.  V jídle se Marta výrazně neomezuje, k luxusnímu tělu jí stačí se hýbat. "Minimálně dvě hodiny denně běhám venku s pejskama. Nezastavím se, pořádněco dělám. Do toho muzikál, koncerty a k tomu to fitko. Úplně to stačí," říká Marta. "Nejsem nijak zvlášť hubená. Mám hodně svalovou postavu," vysvětluje.

Kvůli novému chlapovi prý do fitka nechodí. "Jsem sama, žádný nový muž v mém životě není," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám