Hlavní obsah
Článek

Na konkurzech muzikálu Bídníci si hudební boss František Janeček (79) skutečně užívá. Nechal si pozvat nejkrásnější zpěvačky a herečky z českého showbyznysu. A přetahuje dokonce i hvězdy od konkurence. Vyhlédl si vnadnou brunetku Martu Jandovou (49).

"Znám ji už jako malou holčičku, je výborná zpěvačka i skvělý člověk. Já to neberu jako přetahování. Přece bych nemohl se svým jedním muzikálem konkurovat producentovi Oldřichovi Lichtenbergovi, který jich má spoustu," řekl Super.cz Janeček. Marta Jandová v Česku doposud zpívala jen v Lichtenbergových divadlech Broadway a Hybernia.

"Byl to můj druhý konkurz v životě, poprvé to bylo na Barona Prášila. Byla jsem celá rozklepaná," přiznala Super.cz Jandová, která si po odzpívání svého partu musela dát s producentem Janečkem panáka a cigaretu v jeho kanceláři. Ostatní zpěvačky takové zacházení neměly.

Na konkurz byla pozvána i půvabná Kamila Nývltová. "Viděl jsem ji v té pěvecké soutěži před pár lety a líbila se mi," vysvětlil Janeček. Nadšený byl i z Kateřiny Brožové, která zkoušela roli Fantine, a Jitky Čvančarové. "Je úchvatná a předvedla výborně jak Fantinu, tak Eponinu," pěl o ní ódy.

Reklama

Další články

Načítám