Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) působí na první pohled velmi činorodě. Na koncertech kapely Die Happy skáče jako králíček Duracell, ale pokud jde o čistě ženské záležitosti jako je líčení, nebaví ji to. A ještě se vymlouvá na to, že nemá na takové prkotiny čas. To asi musel mít její expartner Viktor Mráz radost, když si s ním vyrazila nenamalovaná třeba na večeři.

Teď už může momentálně nezadaná zpěvačka mrkat na chlapy ostošest i na procházce se svými psy. Nechala si totiž vlastní řasy zahustit a prodloužit. "Jsem nadšená efektem, který způsobují

bohaté a dlouhé řasy. Mohu odhodit i řasenku, což mi z věčného nedostatku času opravdu vyhovuje," konstatovala spokojeně.

Rockerka by na takové služby během svého dlouholetého pobytu v Německu, kde se proslavila s kapelou Die Happy ani nepomyslela. Inspirovat se nechala od českých modelek, které tuhle metodu  k vylepšení vzhledu používají běžně.

Reklama

Další články

Načítám