Hlavní obsah
Článek

Když se v devatenácti letech pokoušela prosadit v muzikálovém světě, nasadila si zpěvačka Markéta Procházková, (38) provdaná Schimmerová, docela vysokou laťku. "Byla jsem na konkurzu na Carmen v Hudebním divadle v Karlíně a naučila se hlavní roli, kterou zpívala Lucie Bílá (57). Bylo to bláhové. Nabídli mi roličku jedné ze tří poskakujících holek," vyprávěla.

"Pak už jsem sem hodně dlouho na žádný konkurz nepřišla a sbírala zkušenosti. Šla jsem až na Bonnie a Clyde a to vyšlo," poučila se Markéta, která před pěti lety zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas a je teď v Karlíně stálicí. Vidět jsme ji mohli například v Času růží, Sestře v akci a Jak se dělá muzikál.

Kromě toho žádné novinky v poslední době nezkoušela. "Mám tříletého syna Teodora a chtěla jsem mít čas na rodinu. Ale teď s Antonínem Procházkou zkoušíme činohru Špinavý obchod, kde hraje i Mirek Etzler, Martin Kraus nebo Katka Pechová. 25. října máme veřejnou generálku, ale na premiéru si počkáme až do ledna," zve do divadla Markéta.

Reklama

Další články

Načítám