Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co jsme informovali o tom, že se zpěvačka Míša Tomešová jen deset dní po porodu druhého syna vrátila do divadla. Nyní ji v rychlosti návratu na divadelní prkna konkuruje krásná Markéta Procházková (38). Ta se po pauze vrací opět na jeviště. Po porodu syna Teodora, kterého přivedla na svět ve druhé polovině srpna, čeká hvězdu jedné z předchozích řad Tváře, první muzikálové představení.

O víkendu se vrátí do Divadla Broadway, kde si zahraje romantickou Constance v muzikálu Tři mušketýři po boku d´Artagnanů Vojtěcha Drahokoupila nebo Jana Kopečného.

„Na jevišti jsem nestála od půlky května. A tak se těším na tu změnu. Zatím jsem se od Teodorka téměř nehnula, takže myslím, že obě těšení, jak těšení do divadla, tak těšení domů z divadla, budou velmi intenzivní,“ sdělila Super.cz půvabná Markéta, která začíná pracovat po šestinedělí.

„Hlídat bude samozřejmě tatínek, který mu rozumí a umí to s ním stejně jako maminka, až na to kojení, takže nemám žádný stres, jak se maličký bude mít,“ dozvěděli jsme s tím, že si zpěvačka svou novou životní roli velmi užívá.

„Těžko se popisuje takový zázrak v pár větách…Je nám zkrátka krásně,“ dodala závěrem Markéta.

Na jevišti se bude znovu potkávat například s Josefem Vojtkem, Lindou Finkovou, Tomášem Traplem nebo Josefem Vágnerem. Muzikál Tři mušketýři oslaví příští rok výročí 15 let od své premiéry.

Reklama

Další články

Načítám