Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou vzpomínku bude mít na 8. měsíc svého těhotenství Markéta Procházková (38). Muzikálová zpěvačka, která mimo jiné zazářila také v show Tvoje tvář má známý hlas, očekává svého prvního potomka. Přestože už má volnější program, kývla na nabídku zapojit se do projektu Zapomenuté památky.

„Fotila jsem 19.7., v 8. měsíci těhotenství, a tak krom toho, že jsem se zúčastnila něčeho velmi užitečného, budu mít i pohádkové fotografie do alba, tyto snímky jsou z telefonu, výsledek báječné fotografky Markéty Novak budu mít později,“ svěřila se půvabná Markéta, která se vypadala v šatech návrhářského dua Poner naprosto skvostně.

„Před focením jsem se dozvěděla vše o zámku a nebylo toho málo. Zámek Velké Březno je velmi krásný a útulný. I já když jsem tam přišla, neměla jsem pocit cizího prostředí, skoro jako doma,“ svěřila Procházková, která na snímcích vypadá jako princezna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám