Hlavní obsah
Článek

Jsou to už dva roky, co skupina Verona vydala svůj poslední úspěšný singl Endless Day. Nyní se taneční duo vrací s novinkou Complicated. V klipu, který vznikal v USA, fanoušci ale už neuvidí původní zpěvačku Markétu Plecháčovou (38), ale novou členku skupiny Veroniku Stýblovou.

Peter Fider a Veronika Stýblová společně tvořili singl tři měsíce v Petrově studiu v Mníšku pod Brdy. „Měli jsme od začátku jasno v tom, že klip chceme natáčet někde na opuštěných místech. Rozhodně to nemělo být velkoměsto a rušné ulice,” vypráví Veronika a Peter dodává: „Napadla nás Route 66, dlouhé nekonečné silnice a ta krásná liduprázdná krajina.” Atmosféra Arizony, Nevady, Kalifornie, Utahu a legendární Route 66, to vše vytváří unikátní kombinaci nálady, příběhu i barev a fanoušci se mohou těšit na opravdu povedené video.

Skupina v těchto dnech zkouší na koncertní šňůru a od března vyráží mezi své fanoušky po celé České republice i na Slovensku. I když dvojice právě vydává svůj nový singl, už teď se chystá příprava dalšího. „Veronika přinesla do kapely čerstvej vítr a novou energii a oba máme velkou chuť sedět ve studiu a tvořit nové věci,” říká Peter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám