Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka kapely Verona Markéta Plecháčová (39) se nám pochlubila půlročním synem a musíme konstatovat, že klučík je celá maminka. "Hlavně ta očička má po mně. Tvar hlavičky má po tatínkovi," poznamenala s tím, že malý bude asi zpěvák, protože při rozhovoru se mu hodně líbil mikrofon Super.cz. "Má rád kameru i fotoaparáty," smála se.

Mateřství bere vážně, jako svoji hlavní životní náplň. "Maxík je dost akční, není to úplná pohoda, spíš blázinec. Je to náročné, ale krásné. Každá mince má dvě strany. Takže doporučuje všem, aby děti měli, ale připravili se na to," míní. "Je to na plný úvazek, ale člověku to nevadí, protože jakmile toho prcka vidí - už začíná i reagovat a komunikovat -, tak jde všechno stranou a člověk funguje, i když je unavený a nevyspalý," dodala.

Částečně už se ale Markéta vrátila i ke zpívání. "Ale nechci, aby to bylo na úkor Maxíka, tak moc akcí neberu. Ale během mateřství jsem vydala svoji sólovou desku a už taky trochu vystupuju. Ale nemůžu se moc vzdalovat, protože ho stále ještě kojím a nějakou dobu bych ještě ráda. Jsme spolu pořád hodně spjatí," svěřila.

Figuru má po porodu už skoro zpět. "Já nabrala opravdu hodně. Devatenáct kilo. To je na to, jak jsem prťavá, docela dost. V porodnici jsem nechala půlku, a ještě mám navíc asi tři kila, ale to se velmi rychle vyběhá, až začne Maxík chodit. Už leze a staví se, tak to pak půjde jedna báseň," myslí si Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám