Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V půli prázdnin se nám Markéta Plecháčová (39), za svobodna Jakšlová, pochlubila fotkami z dovolené strávené v Barceloně, na kterých hrdě prezentovala těhotenské bříško. Nyní se pohledná těhulka pochlubila ateliérovými snímky, na kterých můžeme porovnat, jak jí za měsíc zase vyrostlo.

Celé těhotenství prý zpěvačce velmi rychle utíká. „Ze začátku jsem si každý den četla informace z jedné aplikace pro těhotné, ale teď už to stíhám tak jednou týdně,” vysvětluje hvězda hudebního dua Verona a jedním dechem dodává: „Je to asi taky tím, že už jsem si na ten ’jiný stav’ za tu dobu zvykla.”

V posledních dnech ale musela Markéta zpomalit. „Začíná být pro mě všechno mnohem náročnější. Vystupovala jsem do konce července, v současné době pracuji z domova, nebo jezdím do studia, jsem ráda, že aspoň takhle můžu ještě dál fungovat jako normální člověk, kdybych totiž měla řešit jen dupačky a věci pro prcka, tak bych se z toho asi zbláznila už před porodem.”

Markétu neminuly tzv. těhotenské chutě. Kyselé okurky ji nechávají chladnou, zato si pochutná na jiných laskominách. „Mohla bych jíst doslova do zblbnutí vodní meloun a pít kakao,” říká Markéta Plecháčová, která by svého prvního potomka měla přivést na svět začátkem října.

Reklama

Další články

Načítám