Hlavní obsah
Článek

Svatbu s designérem Honzou Plecháčem se podařilo Markétě Jakšlové (39) před novináři utajit, nám ale zpěvačka exkluzivně poskytla fotky svého dne D.

Obřad se uskutečnil minulou sobotu na horách v Dolní Malé Úpě na Sokolích boudách. „Toto malebné místo jsme objevili s Honzou tento rok po silvestru, přemístili jsme se tam z Pece, kde jsme s přáteli silvestr trávili, a nechtělo se nám odtamtud odjíždět. To se nám nechtělo ani po svatbě,” říká Markéta.

Na veselku do Krkonoš dorazilo sto dvaceti lidí a mezi svatebčany pochopitelně nemohl chybět Peter Finder, se kterým Markéta ve skupině Verona spolupracuje už třináct let a jejichž vztah zpěvačka označuje za bratrsko-sesterský.

Jelikož se svatba uskutečnila v přírodě, tak princezna českých diskoték zvolila na své poměry jednoduché cudné šaty, které jí vytvořila módní návrhářka Petra Balvínová. „Líčila mě má dvorní vizážistka Hanoa Moa a boty jsem na poslední chvíli koupila v Zaře,” smála se Markéta, která si s partnerem během obřadu vyměnila jednoduché zlaté kroužky, které připutovaly z Francie.

Veselka byla vychytaná do posledního detailu. Během obřadu hrál kvartet složený z muzikantů z Národního divadla a až do ranních hodin se tančilo na hudbu, kterou zajišťovali DJ N´ZYM a DJ Bohdan.

Svatba byla logickým vyústěním vztahu Markéty a Honzy. Dvojice se dala dohromady už před jedenácti lety na Střední uměleckoprůmyslové škole a už šest let spolu (a s kocourem Maxem) žije ve společné domácnosti na pražském Žižkově.

Zpěvačka přijala příjmení svého partnera a od minulé soboty se tedy jmenuje Markéta Plecháčová.

Reklama

Další články

Načítám