Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto je již minulostí, a tak je skupina Verona opět v plném pracovním nasazení. Jelikož už na konci měsíce září přinese hudební duo v pořadí již sedmou desku s názvem Meziprostor, tak k němu nafotili nové propagační snímky. A my jsme byli pochopitelně u toho.

Samotné focení, které měl pod taktovkou fotograf Josef Rafael, se mělo konat pod širým nebem. Vzhledem ke špatnému počasí se pak celý tým přesunul do tunelu pro pěší spojující pražské čtvrti Karlín a Žižkov. „Protože v den focení pršelo, tak jsme narychlo zvolili tuto náhradní lokaci,“ krčí rameny zpěvačka Markéta Jakšlová (39), která byla ale nakonec ráda, že to celé tak dopadlo. „Z fotek jsem nadšená, moc se mi líbí,“ radovala se princezna českých diskoték, která se fotila v odvážném overalu odhalujícím hluboký dekolt.

Verona přijde s albem obsahujícím deset skladeb, které je z poloviny nazpívané anglicky. „Název Meziprostor vystihuje naši současnou situaci, kdy se nacházíme s naší tvorbou někde mezi klubovou scénou a tou komerční popovou. Baví nás tato fúze, takže až budeme chystat zase nový singl, nebudeme asi schopni dopředu říct, jak bude vypadat, jestli bude víc taneční, anebo víc popově laděný. Každopádně nějaké nápady už se nám rýsují,“ slibuje svým fanouškům Markéta Jakšlová.

Reklama

Další články

Načítám