Hlavní obsah
Článek

Před několika dny jsme vám psali o nově vznikajícím klipu hudebního dua Verona k nové písni Nech si zdát. Teorie se stala skutečností a za velmi krátkou dobu klip spatřil světlo světa. Sami se můžete přesvědčit, že tentokrát to producent Peter Fider vzal pěkně od podlahy a servíruje příjemnou popovou záležitost s nádherným retro-funky nádechem. Song je plný pozitivní energie a Veronu navíc opět ukazuje v trochu jiném světle, než jsme byli doposud zvyklí.

Půvabnější půlka hudební dvojky Markéta Jakšlová (38) se ve videoklipu projevuje jako pěkná koketa. Potetovaný krasavec, který hraje jejího odmítnutého milence, se jmenuje Otakar Čihák. Druhý člen kapely a producent v jedné osobě Peter Fider se v klipu neobjeví, ale na vše prý bedlivě dohlížel. „K létu občas patří i nějaký ten flirt a každý z nás ho jistě alespoň jednou zažil. Právě menší letní úlet byl i inspirací k textu tohoto songu,“ dodávají k nové písni oba hlavní protagonisté, kteří k songu Nech si zdát počátkem tohoto týdne představili i video, jež se koncem června natáčelo v okolí Mimoně.

„Ze všeho nejvíc prý Markétu na natáčení bavilo řízení kabrioletu. „Nejdřív jsem z toho měla obavy, ale za pár minut jsem si na to auto tak zvykla, že mě museli mírnit s rychlostí, aby se záběry daly vůbec použít. Nutno dodat, že jsem si spletla míle s kilometry a jezdila o trochu rychleji, než se má," směje se blondýna.

Reklama

Další články

Načítám