Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno se zpěvačka Markéta Jakšlová (38) chlubila svým zásnubním prstýnkem a teď dovádí v bazénu s mužem, který rozhodně není jejím milým Janem Plecháčem. Po krátkém ohledání záběrů jsme zjistili, že s něžnou polovičkou hudebního dua Verona dovádí ve vodě MC Jacob z kapely Skyline. Jak a proč se tito dva hezky vypadající hudebníci dali dohromady?

Ti dva se společně s dalšími návštěvníky setkali u obchodního centra, kde společně podpořili celorepublikovou akci zaměřenou na boj proti rakovině prsu nazvanou Plaveme prsa.

„Akce jsem se zúčastnila, protože si myslím, že je potřeba takovéto projekty podporovat, celkově všechny akce, které jsou pro dobrou věc, si myslím, že stojí za podporu. Osobně jsem se s touto nemocí nesetkala, ale přeji všem ženám, které to štěstí neměly, hodně sil a pokud možno pozitivní myšlení, aby to zvládly, a jejich rodinám a okolí to samé a hlavně víru v to, že bude zase dobře,“ vysvětluje Markéta.

A co říká na svého parťáka? „Jacob je sympaťák, milej a hezkej kluk, je otevřenej a dá se s ním dobře povídat. Bavili jsme se hlavně o jídle a životosprávě, to mě vážně zaujalo, protože jsem se doposud nesetkala s člověkem, a už vůbec ne s klukem, který by řešil stravu víc než já. Jacob na to kouká hlavně z pozice trenéra a já zase spíš z toho gurmánského, každopádně jsme se na některých věcech shodli a pěkně to probrali," říká princezna českých diskoték. Následně oba taky vyrazili na nákupy a na kafíčko.

Reklama

Další články

Načítám