Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Jakšlová (38) a hudebník a skladatel Petr Fider tvoří populární diskotékové duo Verona, které v Německu natočilo videoklip k písničce Volnej pád.

A právě název tohoto videoklipu inspiroval moderátora Míru Hejdu k hodně odvážné sázce.

„Dnes jsem si pro vás připravil soutěž. Ten, kdo prohraje sázku, skočí na závěr pořadu volnej pád z letadla, je to asi kolem tří až čtyř tisíc metrů,“ překvapil Markétu i Petra s tím, že volnej pád skočí ten, kdo vydrží nejkratší dobu zadržovat dech.

Zatímco Markéta by se s Mírou klidně vsadila, Petr se volného pádu bál hned od začátku. „Já nikam neskáču, já se bojím výšek, do toho jde Markéta, já nevlezu ani na řetízkáč, mně se točí hlava, jakmile se na to podívám,“ vyděsil se, ale sázce už se vyhnout nemohl, ač Markéta varovala, že by to mohlo skončit špatně.

„Minule jsem ho donutila jít na horskou dráhu pro děti, sice šel, ale byl úplně vyřízený, on by to v životě neskočil, ani by se na to nešel podívat,“ varovala Míru Markéta.

K sázce se však nakonec odhodlali všichni tři včetně Míry Hejdy. Kdo z nich vydržel nejdéle zadržovat dech, a vyhnul se tak „trestu“ v podobě volného pádu, a kdo naopak musel sebrat veškerou odvahu na tandemový seskok padákem, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám