Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako většina zpěvaček i Markéta Jakšlová (39) se cítí mnohem příjemněji za mikrofonem než před objektivem fotoaparátu. Jelikož ale jako hlavní tvář dua Verona musela nafotit obal k singlu Fallin In Love, zatla zuby a zapózovala fotografovi Josefu Rafaelovi.

„Myslím si, že nejsem moc fotogenická a že na fotkách nevypadám prostě dobře. Chápu ale, že to patří k téhle práci, takže je někdy potřeba udělat to, co je potřeba udělat," směje se Markéta a jedním dechem dodává: „Každopádně kdybych si mohla vybrat mezi zpíváním, nebo focením, tak jednoznačně řeknu zpívání."

V našem videu a galerii můžete vidět, jak se blonďatá kráska na focení vyzbrojila odvážnou sukní a síťovanými punčochami. V civilu Markétu ale takto oblečenou neuvidíte.

„Nejsem v tomhle profík, v civilu chodím úplně normálně oblečená jako každá ženská. Mám ráda pohodlné oblečení, takže klasice jako džíny, triko a nějaký pohodlný tenisky se vůbec nebráním, spíše naopak," říká.

A o čem bude tedy další píseň Verony, kvůli které se tohle všechno dělo? „Je to takovej klasickej párty song, pojednává sice o lásce, ale nám šlo spíš o atmosféru než o nějaké hlubší sdělení. Ono se totiž u těchto "párty songů" těžko sděluje nějaká message, jde spíš o to, aby ti v ten okamžik, co tu věc posloucháš nebo na ni třeba tancuješ, bylo fajn," říká Markéta.

Reklama

Další články

Načítám