Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Plánková (46) se kvůli roli musela vyrovnat s další vlasovou proměnou. Jindy blonďatá dáma musela v seriálu Mordparta ke kadeřníkovi, kde ji v první řadě zkrátili a obarvili vlasy.

Teď si zrzavou podmínku dali pro změnu tvůrci seriálu Krejzovi. Plánková už ani neměla sílu protestovat.

„Už jsem to nějak vzdala, protože ze začátku mě všichni viděli jako blondýnu, takže moje hnědé vlasy jsem neměla dlouho. Pak přišla Mordparta a s ní zrzavé období. V druhé sérii se to vyřešilo parukou a v Krejzových zase došlo na lámání chleba a obarvování.“

To už herečka nesla statečně. „S tímto odstínem barvy jsem spokojená. Musím říct, že je to hezčí odstín, než jsem měla minule,“ míní Plánková, jež bude v seriálu ztvárňovat Báru Krejzovou.

A společně s ní šly do zrzava i její seriálové sestry - Lucie Polišenská (Cinda), Vanda Hybnerová (Anna) a Ivana Korolová (Danka). Především Hybnerovou diváci znají coby blondýnku, a tak je změna barvy vlasů pochopitelně překvapila.

A to, že si na to herečka musela chvíli zvyknout, přiznává bez okolků. „I po dvou měsících natáčení je pro mě šok se vidět ráno v zrcadle. Je s tím i dost starostí, protože se musí barevný odstín neustále obnovovat. Nikdy jsem svému účesu takovou péči nevěnovala, v kadeřnickém křesle končím každé tři týdny,“ nechala se slyšet Hybnerová.

Nejsnadněji ke svému zrzavému odstínu přišla Lucie Polišenská, protože se v seriálu Krejzovi zatím ohřála jen čtyři natáčecí dny. Její postava Cindy se totiž vydá se svým kuchařským obytným vozem dobýt Evropu. Herečka tak byla ušetřena dlouhých kadeřnických procedur a vyřešilo se to příčesky a obyčejným sprejem na vlasy, který po každém natáčení smyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám