Hlavní obsah
Článek

Zase má zrzavé vlasy, ale zdání klame. Aby herečka Markéta Plánková (45), hrající vyšetřovatelku s ostrými lokty v druhé řadě Mordparty, vypadala stejně jako v té první, musela před kameru v zrzavé paruce. Ve skutečnosti je totiž znovu plavovláska!

„Nechtěla jsem se znovu obarvovat, kvůli divadlu a do toho ještě točím další projekt, takže by to bylo složitější. Jsem ráda, že se to vyřešilo takhle, a myslím, že se to povedlo. Kdybych neřekla, že je to paruka, všichni si budou myslet, že mám zase svoje na zrzavo obarvené vlasy,“ smála se Markéta.

Plánková už od první řady Mordparty vypadá jinak, než jsme ji zvyklí vídat v jiných seriálech.

„Markétu jsme nechali už v první řadě ostříhat na mikádo a obarvit na zrzavo, předtím byla blondýna. Jako vyšetřovatelka měla hned od začátku působit trošku drsně, což její zrzavý účes podtrhoval. Nosila buď mikádo, nebo vlasy do culíku. Postavu jsme líčili jako ženu, která chodí upravená, ale ne přehnaně nalíčená, která neřeší, jestli má dokonalý make-up,“ řekla maskérka, které se o Markétu stará od začátku natáčení.

Markéta prozradila, že o plánech na natáčení druhé řady seriálu dlouho neměla tušení.

„Když se odkleplo pokračování, tak jsem byla ráda. Celé se to natáčelo přes zimu, což bylo pro nás trochu limitující, ale pro seriál jen dobře. Má takovou ponurou atmosféru. Vraždy, násilí, únosy hned dostaly punc opravdovosti. Dokonce budeme řešit i únos dcery pana Bartošky. Tak si víc zaběhám, budu hodně v terénu a akční,“ dodala Markéta.

Jaká se vám Markéta Plánková líbí víc?
Jako zrzka. A to i v paruce
28,1 %
Jako plavovláska, světlý odstín jí sekne mnohem víc
71,9 %
Celkem hlasovalo 5570 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám