Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Plánková (46) se čtyři měsíce po narození druhé dcery Julie vrací do práce. "Už mám za sebou pár natáčecích dnů Ordinace v růžové zahradě. Magda Mázlová už se zase objeví," řekla Super.cz Markéta, která už je zase krásně štíhlá.

"Ještě mám nahoře sedm kilo, ale nijak to neřeším. Žádné drastické diety jsem kvůli natáčení nenasadila. Ale s manželem máme rádi zdravou stravu a nepřeháním to s velikostí porcí," upřesnila Markéta, která je po nepovedeném vztahu s kolegou Romanem Štolpou (59), s nímž má starší dceru, šťastná po boku bývalého reportéra Daniela Častvaje.

Plánková měla hrát také v muzikálu Vánoční zázrak, ale to vzdala. "Musela jsem to odmítnout. Uvědomila jsem si, že bych časově nezvládla zkoušení a péči o dceru. V seriálu mám jen pár natáčecích dnů do měsíce a to hlídá Julinku manžel. Nechci přijít o její dětství a hledat si chůvu," svěřila. Vrací se sice do divadla, ale jen do představení, v nichž už hrála.

Markéta se objevila jako modelka na soutěži nejlepších make-upistů. Její líčení s ornamentem kolem oka získalo cenu médií. "Takhle jsem nikdy nebyla namalovaná ani v divadle. Líbí se mi to, ale nevím, kam s tím šla. Snad na Ples opeře," smála se Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám