Hlavní obsah
Článek

Chtělo se jí zvracet! Herečka Markéta Plánková (45) je v Mordpartě za bývalou právničku. V roli vyšetřovatelky Nadi se v šestém díle seriálu dostává přímo na stůl šíleného vraha.

Ten si ji naservíruje s roubíkem v puse a spoutanou do kozelce. Sama přiznává, že natáčení scény pro ni bylo děsivé a ještě nic podobného v životě nezažila. Dokonce si odnesla velké šrámy na těle.

Před smrtí má trpět choutkami perverzního vraha. Ještě když popisuje přípravy záběrů, má husí kůži.

„Unesli mě a chtěli mučit svázanou. Byla jsem zavázaná tak, že čím víc jsem se z toho snažila dostat, tím víc se mi smyčka kolem krku utahovala. Hodili mě na studenou podlahu, ruce mi dali za záda a k tomu přivázali nohy, roubík do pusy. Ta scéna trvala deset minut, ale než se všechno připravilo, ležela jsem tam s tím roubíkem asi půl hodiny. Chtělo se mi zvracet. Nakonec jsme to točili asi šestkrát a bylo to dost nepříjemné,“ říká herečka.

Důkazem nepříjemného natáčení je obří modřina, která jí zbyla na levé straně krku.

„Je to natáčení, takže se prostě podřídíte tomu, co napíše scenárista, papír snese všechno. Ale natáčení je pak horší – a když vás někdo škrtí, tak si to trošku odnesete i domů,“ říká Markéta Plánková s tím, že povolit provaz nechtěla.

„Bylo by to vidět, kdyby ten provaz byl volný, a působilo by to možná i komicky. Udělali jsme to reálně, a tím pádem mám otlačený krk, ruce, skřípnuté nohy, ale jinak dobrý,“ uzavřela statečná herečka.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám