Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Plánková (46) má za sebou náročné natáčení kriminálního seriálu Mordparta, ve kterém se zhostila role kriminalistky Nadi Vokušové, kvůli níž si také obarvila vlasy na zrzavo. V létě se ale hodlá herečka plně věnovat rodině.

Když jsme se s ní setkali na tiskové konferenci Primy, kde prezentovala zmíněný seriál, ptali jsme se na její plány. „Moje prázdniny budou vyloženě odpočinkové. Vymezila jsem si na to svůj čas a jsem za to moc ráda. Jsem s rodinou, sportujeme, chodíme na procházky, relaxujeme,” svěřuje se Plánková.

Herečka s manželem Danielem Častvajem a svými dětmi stráví většinu léta v Čechách, až na konci prázdnin rodina vyrazí do zahraničí. „V závěru se chystáme k moři. Teď si užíváme české léto, kempujeme, využíváme všechny krásy Čech, Moravy a Slovenska,” říká Markéta Plánková, která se chystá s dětmi i na vodu: „Tuhle činnost máme moc rádi. Půjčíme si loďku a vyjedeme. My jsme tak s manželem vyrůstali a vedeme k tomu i naše děti, které by podle mého názoru měly být v kontaktu s přírodou.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám