Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka oblíbeného herce a muzikálového zpěváka Romana Vojtka (52) Tereza není jedinou ženou z šoubyznysu, kterou opustil muž v době, kdy čeká miminko.

Stresující okamžiky v těhotenství zažily i Lucie Borhyová (46), Markéta Plánková (46) či Tereza Černochová (40).

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová se musela vyrovnat s rozchodem v době, kdy čekala syna Lucase. Ač to oba tajili, řecký přítel Nico Papadikis od Borhyové odešel ještě předtím, než se mu narodil syn. Samotný porod si ale nenechal ujít, a tak nikdo o tíživých okamžicích nastávající maminky neměl ani tušení.

„Snažila jsem se dělat maximum, abychom žili jako plnohodnotná rodina. To se ale nikdy nestalo. Bohužel jsem si vyslechla věci, jež jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší,“ svěřila před časem moderátorka časopisu Instinkt.

Jednoduché to neměla ani herečka Markéta Plánková, kterou v těhotenství opustil herec Roman Štolpa (59), jenž měl tehdy velké problémy s alkoholem, a je tak možné, že dnes by se zachoval úplně jinak. Plánková zůstala na dceru Agátu sama a ihned po porodu se vrhla naplno do práce, aby sebe a dceru uživila.

V poslední době se hodně mluvilo i o zpěvačce Tereze Černochové. Dcera zpěváka Karla Černocha prožila bez otce svého dítěte celé těhotenství.

„S nejistotou, bez managementu, bez peněz, bez muže, s děťátkem. Dobře jsem si to navařila, to je fakt,“ popisovala na sociální síti svou nepříjemnou situaci. Jméno otce svého potomka dosud neodhalila a je pravděpodobné, že zůstane veřejnosti navždy utajeno.

Reklama

Další články

Načítám