Hlavní obsah
Článek

Kdykoli jsme potkali herce, kteří hráli v seriálu První republika, a ptali se jich, jestli už natáčejí avizované pokračování, krčili rameny. "Mělo by se točit na podzim," řekla nám loni v létě Zdena Studénková. "Vůbec netuším, jak to bude," krčila rameny Barbora Mottlová (37). A vrcholem bylo, když Markéta Plánková (45) vzala roli v seriálu Cesty domů. Bylo jasné, že se děje něco divného.

Za vším prý stojí peníze. I když už se mělo začít točit, nejprve v létě a poté se termín přesunul na únor, pořád se nic neděje. Údajně byly problémem průtahy s vrácením DPH z nákladů na výrobu, které způsobily, že se neplatilo štábu, uvedl deník Blesk. "Producentská firma řeší problémy s finančním úřadem a Česká televize se toho zalekla, proběhne i audit všech producentských firem," uvedl zdroj.

"Natáčet se určitě bude. Přesný termín ale zatím nevíme. Čeká se jen na dořešení legislativních věcí, což nebude určitě dlouho trvat," doufá režisér Biser Arichtev. Jen aby měli větší trpělivost než Plánková další herci v hlavních rolích. Režisérova manželka Veronika Nová (37) to určitě vydrží, ale co třeba představitel jedné z hlavních postav Ján Koleník? Neuteče ke konkurenci?

Reklama

Další články

Načítám