Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Myslíte si, že všechny herečky si pózy před fotoaparátem užívají? V případě Markéty Plánkové (46), která hraje v primáckém seriálu Cesty domů novou posilu kardiochirurgie Lindu Hartovou, to rozhodně neplatí.

Markéta tvrdila, že focení nemá ráda a pózovat neumí, i když například historické kostýmy při natáčení nebo na divadelních prknech obléká ráda. Tomu odpovídalo i to, jak si vedla před objektivem fotografky, když se fotily propagační snímky pro seriál. Jak vidíte na fotografiích, sluší jí různé účesy a outfity, ale dostat z ní nějaký výraz, aby nevypadala jen jako unylá kráska, ale i jako sexy dračice, dalo hodně práce.

„Nebýt tady celého báječného kolektivu, všech, kteří mi drželi palce a říkali mi, co mám dělat, asi by žádné fotky nevznikly. Obdivuju všechny modelky, jak focení zvládají. Spousta lidí říká, že se neradi fotí, já jsem přesně ten případ a myslím to vážně,“ říká Markéta.

Na její nechuť k focení prý nemá vliv to, že jako herečka fotoaparátům občas neunikne. „Už jako malá holka jsem se nerada fotila. A když už mě rodiče vyfotili, na každém snímku jsem se šíleně šklebila, takže fotky pak ani nemohli nikomu ukázat. K focení zkrátka nemám vztah od dětství,“ vysvětlovala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám