Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se u ní projevilo onkologické onemocnění. Po úspěšné operaci se Markétě Konvičkové (29) podařilo otěhotnět, v únoru 2020 ji přítel Renda požádal o ruku a sedm měsíců nato zpěvačka přivedla na svět dcerku Amálku. Mezitím partneři stihli postavit svůj dům snů. Jak Markéta s odstupem vzpomíná na sled zásadních životních událostí?

„My jsme to všechno udělali obráceně. Většinou mají lidé nejdřív svatbu, pak budují zázemí a potom do něj třeba přivedou dítě. My jsme to vzali za druhý konec. Nejdřív jsme počali miminko, pak mě partner požádal o ruku a potom jsme začali dostavovat dům. Vzali jsme to hopem, ale všechno je tak, jak má být. Miminko se naplánovat nedá. Je to pro mě to nejlepší, co mě mohlo potkat.“

V roční Amálce už má Markéta parťačku. „Už to není miminko, které se snažím zabavit. Mám strašně akční dítě. Je ve fázi, kdy se směje, dává mi pusinky, sama se nakrmí. Je to dítě, se kterým je sranda,“ říká s úsměvem.

V době Markétiny nepřítomnosti o holčičku pečuje tatínek nebo babička.

Markétu jsme potkali na psí akci v Praze, kam dorazila se svou čivavou Smiley. Je rodina takhle kompletní, nebo bude další potomek? „Nikdy jsem tyto věci neplánovala. Necháme to otevřené a uvidíme, co přijde. Máme dítě, máme kde bydlet i práci snů. Teď jsem v nejkrásnější životní fázi,“ uzavřela Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám