Hlavní obsah
Článek

Donedávna na ní požehnaný stav byl sotva vidět. Markéta Konvičková (29) už se ale může chlubit svým rostoucím bříškem. Zpěvačka, která o víkendu slavila narozeniny, svým fanouškům ukázala, jak už se v 5. měsíci těhotenství zakulatila.

„Ten nejkrásnější dárek k mým dnešním narozeninám. Tak ať ti tam je ještě pár měsíců hezky,“ svěřila se Markéta a sdílela fotku před zrcadlem. Zatímco před měsícem se před ním fotila v plavkách, kde nebylo po bříšku ani vidu, nyní už ho jen tak nezakryje.

Zpěvačka se spolu se partnerem Reném těší na svého prvního potomka. Letos v lednu se pár zasnoubil, následně Markéta oznámila, že se letos místo svatby vrhnou na stavbu domu a nedlouho poté se pochlubila také krásnou novinkou, že se stane poprvé mámou. Nutno říct, že rostoucí bříško mladé zpěvačce ohromně sluší, což si myslí také její fanoušci.

„Teda na 5. měsíc krásné bříško, ať se maličkému, a i tobě, Markétko, daří,“ stálo v jednom z mnoha vzkazů, které Konvičková pod fotku se svou zakulacenou figurou dostala. Zda Markéta čeká holčičku, nebo chlapečka, se zatím nesvěřila, tak uvidíme, zda se s barvou výbavičky, kterou si chystá, pochlubí později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám