Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Konvičková (29) prožívá šťastné období. Začátkem února se zasnoubila se svým přítelem Reném, následně oznámila, že plánují stavbu domu a stěhování do vlastního a před pár dny oznámila, že je těhotná a pochlubila se snímkem z ultrazvuku.

Bříško se jí zatím nevyklenulo, jak předvedla na fotce v plavkách. Ty si ale přesto moc neužije. „Tak vám řeknu svůj příběh o plavkách, do kterých jsem se zamilovala. Dovolte mi sem přidat fotku, ať mám alespoň chvilku radost, že je vynosím doma, a možná ještě měsíc na online cvičení bikram jógy, protože mi ale vůbec nedošlo, že když si objednám teď svoji velikost S, tak že v létě, kdy se plavky běžně nosí, z toho XL neudělám, že jo,“ napsala k ní Markéta.

K nepřehlédnutí je ovšem dekolt, který jí tak trochu praská ve švech. „Takže já blonďatá je teď dávám asi tak na rok a půl do šuplíku a těším se, že v létě 2021 budu mít nové plavky,“ dodala s úsměvem těhotná zpěvačka, která se těší na příchod prvního dítěte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám