Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív kývla na žádost o ruku a teď začala s partnerem budovat společný domov. Markéta Konvičková (29) se s přítelem Reném místo plánování svatby vrhla na budování domu. V jejich novém hnízdečku lásky by zpěvačka chtěla už za pár měsíců bydlet.

Koupený dům začali pomalu přestavovat a předělávat ho ke svým představám. „Včera tady byl bagr, dnes jsem viděla ten rozkopaný terén, díry, hlína, tu kabel, tam kabel, roura a je mi ouvej. Ale to je na tom všem to hezké. Ten proces,“ svěřila se zpěvačka, která se novým domem, který budují, pochlubila.

„Za pár měsíců už tady svému snoubenci budu vařit oběd, Smiley dám grancle a budu se spokojeně dívat na tu zeleň. No kecám, spíš na sníh. Tak doufám, že užíváte tento překrásný den plnými doušky. Nám ke štěstí stačí jedna cihla,“ napsala Konvičková, která chodí s partnerem a jejich pejskem na staveniště pravidelně dohlížet. Plánování svatby tak odložila na příští rok, letos je na prvním místě dům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám