Hlavní obsah
Článek

Kvůli nádoru, který jí tlačil na vaječníky, přišla Markéta Konvičková (29) částečně o vlasy. Zpěvačce se po odstranění karcinoidu vaječníku naštěstí zdravotní stav zlepšil a ona se cítí jako znovuzrozená.

Kdysi hustá hříva blond vlasů ale bývalé účastnici SuperStar chybí. „Všichni si myslí, že jsem měla rakovinu a chemoterapie, tak to ale naštěstí nebylo,” vysvětlila svůj problém zpěvačka a jedním dechem dodává: „Já jsem o vlasy sice nepřišla, ale nemůžu je mít stále ještě rozpuštěné. Když chci mít vlasy rozpuštěné, tak jsem si pořídila paruku díky projektu Daruj vlasy. Pomáhám taky ženám ukázkou toho, že se dá dostat zpátky ke krásným vlasům.”

Ještě nedávno potřebovala zpěvačka pomoc ostatních. Nyní se snaží sama štěstí osudu vracet. My jsme ji potkali například na lekci její oblíbené bikram jógy, před kterou se uskutečnil Vánoční Bikram Market na podporu maminek samoživitelek a projektu Fandím mámám. „Vždycky jsem pomáhala různým projektům. Díky tomu, že se mi stalo něco nepříjemného, jsem se dozvěděla o dalších projektech. Teď se spustila lavina a píše mi strašně moc projektů. Já ale nejsem Bůh a nemůžu pomoct všem. Pečlivě se snažím vybírat ty, na které mám sílu,” říká Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám