Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou velmi náročné životní období. Markétu Konvičkovou (29) v posledních měsících hodně potrápilo zdraví. Zpěvačka má za sebou operaci.

Během zákroku museli lékaři zpěvačce odstranit karcinoid na vaječníku. „Původně to vypadalo jako obyčejná cysta a já jsem si kvůli škole dovolila operaci o něco odložit. Po zákroku se ale ukázalo, že to byl vzácný karcinoid,” popsala svůj problém Konvičková. Kvůli tomu, že jí nádor utlačoval vaječník, jí vypadávaly vlasy, otekla a cítila se velmi unavená. Po operaci se její stav ale výrazně zlepšil.

Důkazem toho, že je na tom bývalá účastnice SuperStar opět dobře, bylo, že jsme ji potkali na Vánočním Bikram Marketu, který na podporu projektu samoživitelek Fandím mámám uspořádali v jejím oblíbeném studiu bikram jógy.

„Všechno už je v pořádku. Tím, že jsem neprošla chemoterapií ani jinou další léčbou, tak mě pan doktor ubezpečil, že nemám žádné omezení. Jen musím chodit na pravidelné kontroly,” vysvětlila Markéta.

„Sama se cítím krásně, plná energie, nejsem unavená. Jsem šťastná, že všechno dobře dopadlo. Teď, když mi tělo říká, že jsem v pohodě, tak proč si nejít zacvičit.”

Byla jsem cvičit po dvou a půl měsících. Myslela jsem si, že to už nevydržím, ale po lekci jsem se cítila uvolněně a krásně,” říká Markéta, která si po návštěvě bazaru také zacvičila.

„Rozhodla jsem se podpořit charitativní lekci, jejíž výtěžek půjde na podporu projektu Fandím mámám. Spojila jsem příjemné s užitečným a podpořila jsem dobrou věc a přišla se taky zničit,” usmívá se Markéta Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám