Hlavní obsah
Článek

Kvůli akutnímu zápalu plic musel Karel Gott (†80) zrušit své vystoupení na Benátské noci. Ač nerad, zklamal tím fanoušky, kteří se chystali na hudební festival jenom kvůli němu.

V mnoha případech si koupili i drahé VIP vstupenky a teď hromadně volají po kompenzaci.

„Vzhledem k tomu, že je jedním z dvou headlinerů festivalu, bylo by fér vrátit část vstupného. Minimálně 20 % z permanentky a 30 % pro samostatné čtvrteční vstupenky,“ ozval se na oficiálním profilu festivalu jeden ze zklamaných fanoušků.

„Jakou plánujete náhradu? Chápu, že je to pro vás na poslední chvíli, ale takto je už tak slabý line-up o dost horší. Vypadl v podstatě nejlepší interpret celého festivalu. Bude náhrada, nebo nižší vstupné?“ ptal se další.

Pořadatelé se hájí tím, že změna programu byla vyhrazena.

„Bohužel jde o věc, se kterou nic neuděláme, pouze můžeme panu Gottovi přát brzké uzdravení a pevné zdraví do dalších let! Hosté pana Karla Gotta Kolář (56), Konvičková (29), Csáková (53) vystoupí s orchestrem Pavla Větrovce dle původního plánu. Změna programu byla vyhrazena a bohužel k tomu došlo. Kompenzace v podobě vrácení vstupného není možná,“ reagoval tým festivalu na časté dotazy Karlových příznivců.

Pořadatelů se pak zastal i zástup dalších návštěvníků festivalu, kteří Gottovi popřáli hlavně brzké uzdravení.

„Nechápu, proč by měl někdo vracet peníze. Lístek na festival není jen na jednoho interpreta, je to proste smůla, ale určitě ne důvod k vracení vstupného. Můžete si ve čtvrtek užit i jiné kapely a zpěváky,“ vzkázal rozhněvanému davu jeden z nich.

Reklama

Další články

Načítám