Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou kamarádky už od dob vzniku svých kariér v SuperStar. S drobnými pauzami se Monika Bagárová (29) a Markéta Konvičková (29) stýkaly pravidelně. Až nyní spolu ale natočily duet a klip. V obrazovém ztvárnění písně Zůstaň se mnou se zpěvačky rozhodly být ještě více sexy než v minulosti a jejich cílem bylo prezentovat své ženství.

Při jedné ze scén se zpěvačky dokonce tisknou k sobě nahé ve vaně. Ke společné koupačce ale původně nemělo vůbec dojít.

„Společná scéna ve vaně nebyla původně plánovaná, ale holky se měly koupat každá zvlášť. Na place ale panovala super atmosféra a humor. Holky si společně vlezly do vany nejdřív z legrace. Režisér Lukáš Rajmon je přesvědčil, že to bude v kontextu zajímavý moment, který vyjádří jejich blízkost a vznikla z toho nejvíc sexy a nejvíce odvážná scéna v klipu,” popisuje genezi scény Martina Garasyová, manažerka Bagárové.

Jak jsme se dozvěděli, některé žhavé scény byly nakonec z klipu vymazány. Vy se můžete podívat na finální verzi, která ale ani po umravnění nenudí.

Reklama

Další články

Načítám