Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou kamarádky už mnoho let, až nyní ale Monika Bagárová (29) a Markéta Konvičková (29) vytvořily duet a natočily k němu klip. Obě se na natáčení velmi těšily. „U nás v Česku už dlouho nikdo neudělal mladistvý, svěží, dívčí pěvecký duet,” říká Konvičková, která prozradila, že plány na společnou píseň holky začaly spřádat už na dovolené v Emirátech a USA. „Takový black and white videoklip tady ještě nebyl,” směje se Markéta.

Mezi zpěvačkami panuje přátelství už od dob zrodu jejich kariér v první řadě Česko Slovenské SuperStar. „Rozhodně nejsme konkurentky. Známe se už devět let, po soutěži jsme šly každá svou cestou, ale potom jsme se zase potkaly a začaly spolu trávit čas. Je skvělé, že si dokážeme navzájem poradit nejen jako zpěvačky, ale i jako kamarádky,” říká Monika.

Obrazová podoba písně Zůstaň se mnou bude nejspíš hodně sexy. „Příští rok oslavíme společnou padesátku. Proto jsme se rozhodly, že je na čase ukázat ženskost, že už jsme se z teenagerek proměnily v ženy, které si stojí za svým názorem. Ačkoli jsme zpěvačky, naše outfity budou odvážnější. Bude to v rámci zdravého luxusu,” říká Markéta Konvičková.

Zpěvačky oblékly kvůli natáčení klipu odvážné outfity, jejichž autorem je Lukáš Macháček.

Která zpěvačka je podle vás víc sexy?
Markéta Konvičková
27,1 %
Monika Bagárová
72,9 %
Celkem hlasovalo 613 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám