Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Předlohy se v show Tvoje tvář má známý hlas opakují. Na Rihannu (36), která je známá svými vizuálními proměnami, došlo už čtyřikrát. Naposledy se v její kůži ocitla vítězka Superstar Tereza Mašková.

Barbadoská popová hvězda dostala prostor ve čtyřech z pěti řad převtělovací show. Poprvé se jako Rihanna v druhé sérii objevila Ivana Jirešová (47). Zpěvačku napodobila v období, kdy nosila ohnivě rudé vlasy. S písni Only Girl (In The World) ale moc nezazářila a získala ze všech účinkujících nejméně bodů.

To Markéta Konvičková (29) dopadla ve třetí řadě o poznání lépe. S hitem We Found Love a blond vizáží předvedla skvělý výkon, který stačil na druhé místo. Rihannu si vyzkoušela i Berenika Kohoutová (33). Ta sice čtvrtou řadu Tváře vyhrála, ale s písní Umbrella neuspěla. V soutěži zaznamenala čtyři nejlepší hodnocení a jedno nejhorší, jímž byla právě Rihanna.

V posledním odvysílaném kole vyfasovala Tereza Mašková (27) Rihannin hit Diamonds. Mladá zpěvačka se po SuperStar dočkala dalšího úspěchu. Posbírala nejvíce bodů a v klání plném podstatně zkušenějších soupeřů patří k favoritům.

Který český pokus o Rihannu dopadl nejlépe? Prohlédněte si je v galerii a hlasujte v anketě.

Kdo ve Tváři nejlépe ztvárnil Rihannu?
Ivana Jirešová
4,4 %
Markéta Konvičková
48,2 %
Berenika Kohoutová
14,2 %
Tereza Mašková
33,2 %
Celkem hlasovalo 928 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám