Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) si už dva roky drží stejnou váhu. Zadarmo to ale není. Ví, že musí cvičit, jinak by se kila vrátila. "Vždycky jsem byla kus holky, měla jsem prsa a zadek. V období maturity a vydávání desky jsem stresem zhubla. Pak jsem začala cvičit, aby se nedostavil jojo efekt a kila se nevrátila zpátky. Váha se mi poslední dva roky vůbec nehýbe," řekla Super.cz na znovuotevření nákupního centra, kde zpívala.

Oblékla si stříbrný top, který odhaloval její bříško. "Chtěla jsem být trošku vidět, tak zářím," usmívala se.

Letošní léto vynechala dovolenou. Tu si užila s Monikou Bagárovou v dubnu v Dubaji, na další se chystá až začátkem příštího roku. "Na dovolenou prostor není. Začíná mi poslední ročník vysoké školy, chci vydat další singl. Ale v lednu vezmu psa i partnera a někam na měsíc odletíme," prozrazuje.

Její partner René, se kterým žije čtyři roky, pracuje jako pilot. "Podařilo se mu živit se tím, co chtěl vždycky dělat, a létá. Dnes je ve Francii, zítra myslím ve Švédsku. Létá a já čekám vždycky na zprávu, že je dole," dodala Konvičková.

Reklama

Další články

Načítám