Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento týden proběhla první část zkoušek na Vzpomínkový koncert. Kapela Adam Pavlík BAND, kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava a první část účinkujících - Ilona Csáková (53), Heidi Janků (61), Markéta Konvičková (29) a Petr Bende (46) mají odzkoušeno i sladěno.

Koncert k uctění památky nečekaně zesnulé zpěvačky má mít stejný program jako ten, který už Věra Špinarová nestihla dokončit. Program je ovšem na rozdíl do účinkujících ještě tajný. Diváci se prý mají nechat překvapit. A může jich být ještě víc, než bylo původně plánováno. Prostor se totiž rozšířil ještě o tribuny.

Koncert nese název A pořád Vás mám ráda. Těšit se můžete na průřez repertoárem Věry Špinarové v podání jejích kolegů a přátel. Kromě výše jmenovaných to budou Marie Rottrová, Jarek Nohavica, Jitka Zelenková či Petra Janů. A chybět nebudou ani neopakovatelné duety těchto interpretů. Hudebního doprovodu se samozřejmě zhostí kapela Věry Špinarové – Adam Pavlík BAND a také kvarteto členů Janáčkovy filharmonie Ostrava.

Reklama

Další články

Načítám