Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Markétou Konvičkovou (29) jsme se delší dobu neviděli. Mimo jiné byla s přítelem na dovolené v Americe, kde v Las Vegas pobývala děsivě blízko vražednému řádění a možná o vlas unikli smrti. Odjeli totiž těsně předtím, než tam šílený střelec pozabíjel desítky lidí.

"Vrátili jsme se do Česka a na druhý den ráno jsme se to dozvěděli. Ani nechci pomyslet na to, co se mohlo stát, protože jsme byli v hotelu hned vedle. A program toho festivalu, kde se to přihodilo, jsme viděli z okna našeho hotelu. Měli jsme z pekla štěstí," svěřila nám a jen při myšlence, co se mohlo stát, jí naskočila husí kůže.

Se zásnubním prstýnkem ani vdaná se z Las Vegas nevrátila, nicméně jedna novinka u jejího přítele je. "Dokončil letecký výcvik a momentálně dělal konkurz do jedné letecké společnosti. Během dvou týdnů bychom se měli dozvědět, jestli nastoupí a v novém roce už vzlétne s boeingem. Držím mu palce," řekla nám Markéta, která by byla po Ivě Frühlingové už druhou českou zpěvačkou, která má doma pilota.

I Markéta je opět v pilné práci. 1. listopadu vydává album a chystá i vánoční turné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám