Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tomu se říká pech, s kterým se jen tak někdo nesetká! Nejkrásnější účastnice jarní Tváře Markéta Konvičková (29) je nyní vězněm v části svého vlastního bytu. Zbytek jí totiž obsadili squateři, kteří prostory odmítají opustit a nepomohl ani zákrok složky integrovaného záchranného systému. „Bojím se,“ přiznala Super.cz Markéta.

Pokud by někdo čekal levicové extremisty, kteří mají pocit, že soukromé vlastnictví je sprosté slovo a kteří se zabarikádovali v bytě nádherné zpěvačky, toho bohužel zklameme.

Markétu totiž v jejím ostravském apartmánu ohrožuje roj vos, který se rozhodl obsadit jí obývák a kuchyň půdního bytu.

„Je to masakr, řešíme to bezúspěšně už dva dny. Ve střeše máme vosí hnízdo. Hasiči jim ucpali otvor, kterým se dostávaly dovnitř, tak se asi prokousaly k nám do obýváku sádrokartonem. Vystříkali jim to tam, takže jich pár zabili, ale několik desítek jich teď lítá po obýváku a jsou čím dál agresivnější. Asi jsou naštvané. Jsem zabarikádovaná na terase a pořád někoho hledám, kdo by mi pomohl. Zatím mě nebodly, ale není to nic příjemného. I o psa se bojím. Snad se nám to brzy podaří vyřešit,“ dodala zpěvačka.

Tak doufejme, že se létající squateři nějak nepodepíšou na její rozkošné tvářičce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám