Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době byla v centru pozornost hlavně díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde se proměňovala ve slavné kolegy. Nyní jde Markéta Konvičková (29) s kůží na trh sama za sebe a představuje klip k písni Teď už vím, o jehož vzniku jsme na Super.cz už psali.

Zatímco většina mužů může o Markétě jenom snít, populární slovenský raper Suvereno a aktuální Muž roku Josef Kůrka se o její dominanci přesvědčili na vlastní kůži - a rádi. Právě nejhezčího Čecha zpěvačka v klipu pořádně potrápí a vyzkouší si na něm dominantní praktiky.

Zdá se, že finalistka televizní show vykročila správným směrem a klip, ve kterém se to jen hemží exkluzivními modely šatů, drahými auty, špičkovými tanečními kreacemi a vyzývavými pózami, je toho zářným příkladem. „Hlas a tělo jedno jest,“ jak se nechala slyšet samotná Markéta a tuto vražednou kombinaci velice brzy předvede ve své nové koncertní show, se kterou startuje už za měsíc. Ti, kteří by si chtěli vnadnou Markétu poslechnout živě, budou mít možnost na pražském festivalu Ynspirology, který se uskuteční 24. a 25. června před Metropolí Zličín.

Reklama

Další články

Načítám