Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější účastnice třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas Markéta Konvičková (29) to zase rozbalila na plné a pořádně divoké obrátky! Moc dobře ví, že jen pěkným hlasem svůj zpěv neprodá, proto při natáčení nového provokativního videoklipu Teď už vím bezostyšně ukazovala své vnady pokaždé, když o to čočka kamery žádala. Mrkněte do fotogalerie!

Natáčení proběhlo nedávno ve dvoupatrovém luxusním bytě v centru Prahy. Tehdy jsme s půvabnou Markétou natočili i rozhovor.

„Možná někde něco prokoukne, ale všechno je tak chráněno, podlepeno a zalepeno, že není ani šance, aby bylo vidět víc, než bych chtěla. Celý ten videoklip nemá vyznít vulgárně, ba naopak. Měla bych být za luxusní dámu, která pány odpálkovává a posílá je do zadní části mého těla,“ svěřila se nám Konvičková, která již za pár dní odlétá do Tuniska natáčet nový videoklip s kamarádem ze SuperStar Honzou Bendigem. Jejich první společný se jmenoval Bloudím, byl ze strany Konvičkové také velmi odvážný, a nasbíral již přes 4,3 miliónu zhlédnutí. Ti, kteří by si chtěli vnadnou Markétu poslechnout živě, budou mít možnost na pražském festivalu Ynspirology, který se uskuteční 24. a 25. června před Metropolí Zličín.

A o co vůbec jde v klipu, který má dnes premiéru na nejznámějším světovém videoserveru? Děj se točí kolem toho, že si „filmový“ partner Konvičkové neváží klenotu, který má doma, a tak laškuje i s jinými muži. Všichni se však chovají obscénně a nechutně, proto je postupně posílá do zadní části těla. Máme se prý těšit na hodně divoké video!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám