Hlavní obsah
Článek

V nedávno skončeném ročníku show Tvoje tvář má známý hlas skončila třetí. A rozhodně nejen kvůli svým ženským půvabům, ale také kvůli hlasu. Markéta Konvičková (29) nám v rozhovoru prozradila tajné informace ze zákulisí!

Potkali jsme se den poté, co Nova odvysílala finále, v němž zvítězila Tatiana Vilhelmová, ke které se Markéta také vyjádřila. A nyní přidala další informace.

„Beru to jako obrovskou motivaci, velkou školu. Vše kolem toho bylo neuvěřitelné. Celá Tvář mě neuvěřitelně nakopla. Nestává se běžně, aby člověk stál na obrovském pódiu s týmem sto padesáti lidí, kteří se podílejí na obrovské show. Víte, že vás sleduje milión a půl diváků. Tak jsem si říkala, že podobný tým, jen patnáctičlenný, si postavím také na natáčení videoklipu ke své písničce Teď už vím,“ prozradila nám Markéta při přípravě svého nového hudebního videa.

Ve smlouvě určitě bude mít, že nesmí televizi ani ostatní soutěžící nijak hanět, prý by k tomu ale nebyl žádný důvod.

„Byli jsme tak poskládaní, že to ani nešlo. Že by tam byl někdo, s kým bych se nepohodla, to se nestalo. Bylo to naopak úplně úžasné. Každý z nás dělal jinou profesi, měl jiné zaměření. Třeba Martin Dejdar nás předtím, než jsme začali točit, pozval na zahajovací oběd. Všichni jsme se setkali, dal nám dárky, hodinky, byli jsme taková banda mušketýrů a partu to neuvěřitelně stmelilo. Zopakoval to samé také po konci. Takže tam opravdu nebylo nic, kvůli čemu bychom se měli hádat. A rivalita? Ta už vůbec nehrozila. Opravdu jsme byli výborný tým,“ dodala nádherná Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám