Hlavní obsah
Článek

Podaří se nejhezčí účastníci pěvecké převlékací šou Tvoje tvář má známý hlas Markétě Konvičkové (29) vůbec natočit další díl? Vypadá to, že je pořad ve vážném ohrožení. Krásná blondýnka totiž ulehla poté, co jí tělo (a s ním i hlasivky) vypověděly službu. „Paní doktorka se začala smát, když jsem jí řekla, že ve čtvrtek musím být ready,“ přiznala zpěvačka.

„Posílám pozdrav z postele. Už v ní trávím druhý den (jen odbíhám na tréninky), protože moje hlasivečky hlasivečnatý vypověděly službu... Zítra už máme zkoušky a ve čtvrtek točíme další díl TTMZH, tak se za mě modlete!“ napsala fanouškům Markéta v úterý.

Jediné, co jí zbývalo, bylo ležet a hlavně nemluvit. A místo toho, aby propadala panice, že snad kvůli svému zdravotnímu stavu ohrozí nákladný projekt, se jen smála. „Nic jiného mi ani nezbývá. Co můžu dělat?“ krčila rameny.

Jestli se náhodou za ty dva dny nestal zázrak, to se teprve uvidí. Natáčení v neděli vysílaného dílu má probíhat ve čtvrtek odpoledne, Markéta ale ještě předtím absolvuje kontrolu o lékařky, která rozhodne.

Náladu krásce zlepšil aspoň její přítel Renda, který ji přijel dodat sílu na otočku z druhého konce republiky. „Je to prostě nejlepší chlap na světě! Tenhle muž mě čeká u vchodových dveří s pizzou a obrovským úsměvem. Jel mě překvapit z Ostravy, jen aby mi dal hubičku, nakrmil mě, podpořil mě na natáčení a zase jede zpět. Jaké já mám štěstí!“ vyznala se.

Reklama

Další články

Načítám