Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mezi oběma snímky je odstup pouze šest let, ale pro ty dva jako by uběhlo několik lidských životů! Markéta Konvičková (29) před lety byla sice milá, se současnou sexbombou má však asi tolik společného, jako ruské vejce s kaviárem. Mrkněte, jak se proměnila nejen ona, ale i její kolega ze soutěže SuperStar Jan Bendig (30), který se k fotce vyjádřil i v našem rozhovoru ve videu.

„Je to fotka z roku 2010, šest let dozadu. Je to strašný! Z Markéty se stala krásná holka, i když byla i tehdy. Ale byli jsme v té době opravdu divní,“ směje se Honza.

Ten fotku uveřejnil v souvislosti s vydáním společného česko-romského videoklipu Bloudím. Markéta na něj lákala diváky dopředu docela zákeřně, uveřejnila fotku s přítelem ve svatebním, takže jí všichni gratulovali. Pak ale kápla božskou, také musela, protože ve známost vešly její zatraceně sexy fotky v odvážných plavkách, které ve videoklipu nosí.

Video má obrovský úspěch, samotného Bendiga, který s přítelem Lukášem za natáčením stojí, překvapil. Má po pár dnech od uveřejnění již přes 450 tisíc shlédnutí a předběhl i na českém internetu obrovsky populárního Bena Cristovaa.

„Nechápu to. Reakce a komentáře jsou mega,“ říká Honza a jen tak na okraj slibuje, že na zpívání v češtině rozhodně nezanevřel, přestože často vydává písně v jazyce svého etnika.

Samozřejmě kvůli své barvě kůže si sem tam užívá i negativních reakcí. „Pod videem jsem četl, že jsem černý cikán, že patřím do plynu, že Markéta měla zpívat s někým jiným,“ krčí rameny Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám